Kempenklassement

Greeniuz nieuwe partner van het Kempenklassement

Ondernemen is topsport. En als iemand verstand heeft van beiden, dan is het Dirk Bellemakers wel. Na zijn carrière als wielrenner is hij in 2013 als ondernemer aan de slag gegaan en heeft hij met Belisol Eindhoven een succesvol bedrijf opgebouwd.

 

Sinds januari is Dirk daarnaast de trotse eigenaar van het bedrijf greeniuz. Een naam die staat voor een beter klimaat. In huis en op kantoor. Het greeniuz home heating system is een functionele hoofdverwarming, efficiënt en betaalbaar. Het verwarmt complete woningen uiterst comfortabel, 100% elektrisch en tot 60% zuiniger dan traditionele verwarming. Een duurzaam alternatief voor onder andere traditionele verwarming op basis van gas (CV- ketel), warmtepompsystemen, stadsverwarming en elektrische CV. De aanschaf- en installatiekosten van de greeniuz warmtepanelen zijn bovendien aanzienlijk lager dan andere duurzame verwarmingsoplossingen.

 

Als geboren en getogen Luyksgestelnaar draagt Dirk de Brabantse Kempen een warm hart toe. De warmtepanelen van greeniuz worden dan ook volledig geproduceerd in onze regio. En als liefhebber van de wielersport zal Dirk het komende jubileum seizoen, naast het optreden als hoofdsponsor met Belisol Eindhoven, vanuit naam van greeniuz het Kempenklassement steunen.

 

Wij kijken uit naar een fijn partnerschap en een mooie editie!


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Greeniuz nieuwe partner van het Kempenklassement”

  1. […] hier dit bericht op de website van het […]