Kempenklassement

GESLAAGDE EINDPRIJSUITREIKING JEUGDKLASSEMENT IN OMNISPORT

Op de voorlaatste dag van het EK Baanwielrennen vond op zaterdag 13 januari in een bomvol Omnisport in Apeldoorn de Eindprijsuitreiking plaats van het Greeniuz-Belisol Kempenklassement 2023 voor de KNWU-jeugd. Dankzij de bijzondere medewerking van de hoofdsponsor van het klassement konden de 36 prijswinnaars en hun familieleden gratis het evenement bijwonen. Na de ontvangst in de Belisol-lounge kregen de prijswinnaars een rondleiding door het complex onder leiding van Libéma Profcycling-medewerkers en voormalig wereldkampioene op de baan Kirsten Wild. De rondleiding eindigde op het middenterrein van de wielerbaan waar duizenden wielerfans getuige waren van de Eindprijsuitreiking op het grote podium.

Het was voor de kinderen zichtbaar een geweldige ervaring om op dat podium plaats te mogen nemen. Voorzien van een speciaal snoepboeket kregen de prijswinnaars op het podium hun gewonnen beker uitgereikt door hoofdsponsor Dirk Bellemakers. De voorzitter van het Kempenklassement Rien van Horik was speciaal van het NK veldrijden in Hoogeveen overgekomen om de Eindprijsuitreiking te presenteren. Daarna konden de kinderen en hun familieleden op de tribune de verrichtingen van de baanrenners bekijken. Speciaal die van Europees sprintkampioen Harrie Lavreysen die ook door Belisol gesteund wordt. Door de medewerking van Libéma Profcycling kon ook onze secretaris-penningmeester Edwin Cruijssen aanwezig zijn. We bedanken eveneens onze medewerkers Marcel Craninckx, Frank Hoogers, Leon de Ruiter en Wil Bellemakers voor hun bijdrage in de organisatie! Ook in 2024 is er een overkoepelend klassement voor de jeugdrennertjes.

(Foto: Peter van Rooij)


Geplaatst

in

door

Tags: