Kempenklassement

CO-SPONSOR PAUL DEKKERS KEUKENS/INTERIEUR 15 JAAR JONG

Afgelopen weekend vierde Paul Dekkers Keukens en interieur met een groot feest haar vijftienjarig bestaan. De Gerwense ondernemer startte in 2008 zijn zaak in een periode waarin hij ook deelnam aan de wedstrijden in het kader van het Kempenklassement. Als elite-renner stond hij bekend om zijn ongeëvenaarde aanvalslust. In de wielerrondes in de regio zorgden de vele aanmoedigingen van het publiek ervoor dat hij regelmatig voorin de uitslagen (en het podium) te vinden was. Door zijn drukke werkzaamheden kon hij echter onvoldoende trainingskilometers maken om te kiezen voor een wielerloopbaan. Toch stapt hij in de zomermaanden nog regelmatig op de racefiets om aan de wedstrijden om de “Piet Cup” deel te nemen. Paul is ook al jarenlang een vaste partner en co-sponsor van het Kempenklassement. We feliciteren hem met deze geweldige mijlpaal voor zijn bedrijf!


Geplaatst

in

door

Tags: