Kempenklassement

PRIJSUITREIKING JEUGD TIJDENS EK BAANWIELRENNEN

De Eindprijsuitreiking van het Greeniuz-Belisol Kempenklassement vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024 op de voorlaatste dag van het EK Baanwielrennen in Omnisport in Apeldoorn. Afgelopen week zijn de uitnodigingen hiervoor via de mail verstuurd. De prijswinnaars met hun begeleiders worden ‘s middags eerst ontvangen in de BELISOL Lounge. Na een traktatie krijgen de 39 prijswinnaars een rondleiding en volgt daarna de feestelijke Eindprijsuitreiking van het overkoepelende klassement over de wegwedstrijden in het wielerjaar 2023. Daarna kunnen de prijswinnaars en hun begeleiders (max. twee) het Europees kampioenschap op de baan vanaf de tribune volgen. Een bijzondere geste van onze hoofdsponsor die daarvoor de vrijkaarten beschikbaar heeft gesteld. Uiteraard kijken we die avond uit naar de verrichtingen van de Kempische sprinttopper Harrie Lavreysen die ook door BELISOL gesponsord wordt. Inmiddels is de zaterdagavond uitverkocht.

UPDATE

We hebben diverse verzoeken gekregen of  ook broers en zussen van de prijswinnaars mee mogen komen. De ouders krijgen hierover antwoord als we alle aan-en afmeldingen ontvangen hebben.

Onlangs is in overleg met hoofdsponsor Dirk Bellemakers besloten dat er een vervolg komt van het klassement voor de jeugd, waarbij in 2024 tien wedstrijden gaan meetellen in Zuid-Oost Brabant.


Geplaatst

in

door

Tags: