Kempenklassement

UITZENDING EINDPRIJSUITREIKING OP KEMPEN TV

Op de eerste zaterdag van november vond de Eindprijsuitreiking van het Greeniuz-Belisol Kempenklassement plaats in de grote zaal van de Tipmast in Bladel. De avond vormde tevens de tiende aflevering van de regionale wielertalkshow Koers Kaffee. Op dinsdag 21 november is de uitzending op de hele uren te bekijken op Kempen TV. Na de inleidende Wielerspiegel van Piet Gijsbers ging presentator Rien van Horik in de eerste etappe in gesprek met Bente van den Nouweland, Marit Cent en Jos Koop. Daarna was het de beurt aan de tafelgasten Rico van Damme, Paulien Koster en Elisa Serné. In de derde etappe waren het hoofdsponsor Dirk Bellemakers en de co-sponsors Paul Dekkers en Roy de Waal die aan het woord kwamen. Tenslotte keken de eindwinnaars Anna van Wersch en Tom Vermeer die samen met de nummer twee Coen Vermeltfoort terug op het afgelopen wegseizoen en keken ze vooruit naar het wielerjaar 2024.

Kempen TV is ook te bekijken via Ziggo kanaal 43 in de hele regio Zuid Oost Brabant. Via bovenstaande link is het 75 minuten durende programma te bekijken


Geplaatst

in

door

Tags: