Kempenklassement

GEZELLIGE EINDPRIJSUITREIKING IN DE TIPMAST

Op de eerste zaterdag van november vond voor de 26e Eindprijsuitreiking plaats van het Greeniuz-Belisol Kempenklassement. Ditmaal was de zaal van de Tipmast in Bladel ingericht in een tijdelijke TV-studio omdat de prijsuitreiking gecombineerd werd met een wielertalkshow. Het vormde tevens de tiende aflevering van Koers Kaffee van Kempen TV. De aanwezige wielerliefhebbers konden in vier etappes luisteren en kijken naar de hoofdrolspelers uit het klassement van het afgelopen jaar. Te gast waren in de eerste ronde Jos Koop, Bente van den Nouweland en de Twentse Marit Cent. Daarna was het na een kleine pauze de beurt aan Elisa Serné, de Drentse Paulien Koster en de Zeeuw Rico van Damme die terugkeken op het afgelopen seizoen. De finaleronde was voor de eindwinnaars Anna van Wersch en Tom  Vermeer, waarbij ook de nummer twee uit het klassement Coen Vermeltfoort was aangeschoven. Aandacht was er ook voor hoofdsponsor Dirk Bellemakers en de co-sponsors Paul Dekkers en Roy de Waal. Als speciale gast was ook Edwin Cruijssen uitgenodigd die jarenlang deze Eindprijsuitreiking op perfecte wijze organiseerde.

De uitzending is binnenkort te bekijken bij Kempen TV en via Youtube.

Op de foto de beide eindwinnaars Anna van Wersch en Tom Vermeer met hoofdsponsor Dirk Bellemakers (van Belisol Eindhoven en Greeniuz).

Foto: Peter van Rooij.

 

Een uitgebreid verslag van de avond door Piet Gijsbers is in de Wielerspiegel via deze link te lezen:

https://wielerspiegel.wordpress.com/?fbclid=IwAR0KlsCsfn49hmaWojQGMqwcxdsyU8Dcdf_mhpaQgkbqDC87CCaMH2UbrQA

 

Op Brabant Cycling Network van Gerben van den Broek zijn de foto’s van hoffotograaf Peter van Rooij te bekijken:

https://www.facebook.com/BrabantCycling

 


Geplaatst

in

door

Tags: