Kempenklassement

KEMPISCHE WIELERLIEFHEBBERS WELKOM BIJ EINDPRIJSUITREIKING KEMPENKLASSEMENT

Op zaterdag 4 november 2023 vindt traditiegetrouw de eindprijsuitreiking plaats van het Greeniuz-Belisol Kempenklassement in de zaal van de Tipmast in Bladel. In voorgaande jaren was het gebruikelijk dat de prijswinnaars in het klassement bij de vrouwen en mannen hun prijs persoonlijk kwamen afhalen tijdens deze avond. Omdat er steeds minder prijzen persoonlijk werden afgehaald is dit jaar de keuze gemaakt om alleen de eerste vijf eindprijzen bij de vrouwen en mannen in de Tipmast uit te reiken.

De avond staat in het teken van een wielertalkshow met de hoofdrolspelers uit het klassement. Dat gebeurt in samenwerking met de redactie van Koers Kaffee van Kempen TV. De tiende aflevering van het regionale wielerprogramma zal in een later stadium ook te zien zijn op YouTube en via de sociale media. Begin vorige week zijn de uitnodigingen om deze avond bij te wonen verstuurd naar wedstrijdorganisatoren, (oud) bestuursleden, (oud) sponsors, pers en anderen die het afgelopen jaar bij het Kempenklassement betrokken zijn geweest. De inloop is vanaf 19.30 uur en begint om 20.00 uur.

Maar ook Kempische wielerliefhebbers die deze afsluiting van het Kempische wegseizoen willen bijwonen zijn zaterdagavond van harte welkom. Men kan zich daarvoor aanmelden via e-mail: rien.van.horik@kempenklassement.nl


Geplaatst

in

door

Tags: