Kempenklassement

EINDPRIJSUITREIKING MANNEN EN VROUWEN OP ZATERDAG 4 NOVEMBER

Traditiegetrouw vindt de eindprijsuitreiking van het Greeniuz-Belisol Kempenklassement plaats op de eerste zaterdag van november. Dit jaar is dat op zaterdag 4 november 2023 in de zaal van de Tipmast in Bladel. In voorgaande jaren was het gebruikelijk dat de prijswinnaars bij de vrouwen en mannen in het Kempenklassement hun prijs persoonlijk kwamen afhalen tijdens de Eindprijsuitreiking. Omdat er steeds minder prijzen persoonlijk werden afgehaald hebben we dit jaar de keuze gemaakt om een beperkt aantal prijsrijders uit te nodigen. De eerste vijf van het eindklassement bij de vrouwen en mannen ontvangen deze uitnodiging.

De avond wordt ditmaal gegoten in de vorm van een wielertalkshow in samenwerking met de redactie van Koers Kaffee van Kempen TV. De tiende aflevering van Koers Kaffee zal in een later stadium ook te zien zijn op YouTube en via de sociale media. Binnenkort worden de uitnodigingen om deze avond bij te wonen verstuurd naar wedstrijdorganisatoren, (oud) bestuursleden, (oud) sponsors, pers en anderen die het afgelopen jaar bij het Kempenklassement betrokken zijn geweest.

Eind deze week krijgen de prijswinnaars van het eindklassement een mail waarin ze de keuze kunnen aangeven op welke manier ze het prijzengeld uitgekeerd willen krijgen. Dat kan door de bankgegevens op te geven. Als men het prijzenbedrag contant wil ontvangen dan is dat ook mogelijk in het nieuwe wegseizoen tijdens één van de wedstrijden in het kader van het overkoepelende klassement.

Begin volgend jaar vindt ook de eindprijsuitreiking van het overkoepelend klassement voor de KNWU-jeugd plaats. Daarover ontvangen de prijswinnaars (eerste 3 per categorie m/v) nog bericht.

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags: