Kempenklassement

ZONDAG FINALE KLASSEMENT JONGSTE JEUGDCATEGORIEEN IN GELDROP

Morgen zondag 10 september wordt op het clubparkoers van TML Dommelstreek in Geldrop de finale verreden van het Greeniuz-Belisol Kempenklassement voor de jongste vier KNWU-jeugdcategorieën. Voor de overige jeugdcategorieën is het de voorlaatste wedstrijd in deze serie. De standen in het algemeen klassement bij de KNWU-jeugd zijn te vinden onder het kopje “Actuele stand”. Ondanks hun afwezigheid in de Kermisronde van Weebosch (Bergeijk) blijven Emma van Boven in Imke Menting in hun categorie bij de meisjes aan de leiding. De leider in categorie 1 Huib van Spreuwel staat samen op de foto met hoofdsponsor en ex-prof Dirk Bellemakers. We wensen alle deelnemers in Geldrop veel succes toe!

(Foto: Leon de Ruiter)


Geplaatst

in

door

Tags: