Kempenklassement

BIKE FASHION OPNIEUW PARTNER KEMPENKLASSEMENT

Naast de hoofdsponsors Greeniuz en Belisol Eindhoven zijn er nog diverse andere partners betrokken bij het Kempenklassement. Sinds vorig jaar is dat ook de speciaalzaak in fietskleding en accessoires Bike Fashion in Eersel. Eigenaar Roy de Waal stond in zijn actieve wielercarrière regelmatig aan de start van de wielerrondes in het kader van het Kempenklassement. Met als één van de hoogtepunten de overwinning in Bladel in 2009 (foto). In dat jaar maakte Roy deel uit van de Limburgse wielerploeg PPL-Belisol met o.a. de toen nog onbekende Tom Dumoulin. Die is na zijn actieve wielerloopbaan hecht betrokken bij het vernieuwde en duurzame fietskledingmerk Velor dat ook bij Bike Fashion te koop is. Bike Fashion is één van de weinige fysieke winkels in ons land op het gebied van fietskleding en accessoires. Een persoonlijk en deskundig advies staat daarbij voorop. Bike Fashion is te vinden in de Nieuwstraat 32b in Eersel.

(Foto: Theo van Sambeek)

 


Geplaatst

in

,

door

Tags: