Kempenklassement

EERSTE LEIDERSTRUIEN JEUGD VERDEELD IN TILBURG

Ruim tweehonderd deelnemers stonden er op de eerste zondag van april aan de start van de 30e Hoppenbrouwers Techniek jeugdwielerronde van de Reeshof in Tilburg. Op het clubparkoers van de plaatselijke wielerclub Pijnenburg werd er voor het eerst in dit wegseizoen gestreden om de punten in het Greeniuz-Belisol Kempenklassement. Het regelmatigheidsklassement in de Kempenregio dat dit jaar vijf wedstrijden voor de jeugd kent. De eerste leiders in het klassement zijn:

Categorie 1 (jongens) Art Uithoven

Categorie 1 (meisjes) Pleun Bunning

Categorie 2 (jongens) Otto Rongen

Categorie 2 (meisjes) Emma van Boven

Categorie 3 (jongens) Tijn Groffen

Categorie 3 (meisjes) Nikita Verhoeven

Categorie 4 (jongens) Olivier Klippel

Categorie 4 (meisjes) Jules van den Hoogen

Categorie 5 (jongens) Jens Dekkers

Categorie 5 (meisjes) Puck Bunning

Categorie 6 (jongens) Raf Bastiaanssen

Categorie 6 (meisjes) Imke Menting

Categorie 7 (jongens) Filijn Demuyt

De volledige uitslagen zijn terug te vinden op de KNWU-site. Eind deze week zijn op www.kempenklassement.nl de standen in het algemeen klassement en de foto’s van de leiders terug te vinden. Aanstaande zondag 9 april (Eerste Paasdag) wordt op het clubparkoers van TWC De Kempen in Dommelen de volgende wedstrijd in het kader van het Greeniuz-Belisol Kempenklassement verreden.

(Foto: Leon de Ruiter)

 


Geplaatst

in

door

Tags: