Kempenklassement

GREENIUZ-BELISOL KEMPENKLASSEMENT GAAT NIEUW SEIZOEN IN.

Met de 30e Hoppenbrouwers Techniek-Jeugdronde van de Reeshof voor de KNWU-jeugdcategorieën in Tilburg gaat op de eerste zondag van april het GREENIUZ-BELISOL KEMPENKLASSEMENT van start. De Elite-mannen en Elite-vrouwen komen een week later op Tweede Paasdag voor het eerst dit wegseizoen in actie voor het regelmatigheidsklassement tijdens de Grote Ronde van Gerwen. Vijf wedstrijden voor KNWU-jeugdrenners tellen mee voor het klassement, de vrouwen kunnen in acht wedstrijden punten verdienen en bij de mannen staan er negen wedstrijden op het programma. Een fris nieuw logo is één van de veranderingen.

Op organisatorisch gebied heeft de Stichting Kempenklassement dit voorjaar te maken gehad met de afwezigheid van secretaris-penningmeester Edwin Cruijssen die momenteel in een revalidatiecentrum in Breda verblijft. Zeker 99% van de werkzaamheden binnen de overkoepelende organisatie werden door Edwin verricht. Mocht U hem een kaartje willen sturen dan kan dat naar de Componistenlaan 287, 5049 HE in Tilburg. Zijn bestuurstaken worden tijdelijk waargenomen door de overige bestuursleden Marcel Craninckx en Rien van Horik. Voor eventuele vragen over het regelmatigheidsklassement in de Brabantse Kempen is rien.van.horik@kempenklassement.nl het tijdelijke mailadres.

 


Geplaatst

in

door

Tags: