Kempenklassement

GESLAAGDE EINDPRIJSUITREIKING VOOR DE JEUGD

In het kader van het jubileum van het Belisol Eindhoven Kempenklassement werd er vorig jaar ook een overkoepelend klassement voor de KNWU-jeugdrenners verreden. Op zaterdag 14 januari kregen de jeugdige prijswinnaars hun prijs in Omnisport Apeldoorn overhandigd door Harrie Lavreysen. De Olympisch en wereldkampioen sprint verzorgde vooraf ook een baanclinic met hulp van de medewerkers van wielerclub de Adelaar. In aanwezigheid van de enthousiaste ouders was er daarna een Meet & Greet met de snelste baansprinter ter wereld uit Luyksgestel. De kinderen mochten vragen aan hem stellen en daar werd druk gebruik van gemaakt. Met een volle tas met prijzen (het jubileumboek, een snoepzak en een sculptuur) keerden de kinderen met de glimlach op hun gezicht huiswaarts. Hoofdsponsor Dirk Bellemakers maakte bekend dat het klassement in 2023 ook voor de jeugd een vervolg gaat krijgen. Het Greeniuz Belisol Kempenklassement wordt dan de nieuwe naam.

(Fotograaf Theo van Sambeek was aanwezig bij de prijsuitreiking en maakte deze groepsfoto van de prijswinnaars, Harrie Lavreysen en de andere medewerkers)


Geplaatst

in

door

Tags: