Kempenklassement

Prijsuitreiking Jeugd Belisol Eindhoven Kempenklassement

Vorige week hebben wij tijdens de prijsuitreiking van het Belisol Eindhoven Kempenklasssement stil gestaan bij alle prijswinnaars bij de diverse categorieën. De jeugd was door nog niet bij. Echter komen deze ook aan de beurt. Eindelijk is de datum geprikt. En gisteren hebben de renners daarvoor een eerste algemene uitnodiging ontvangen. Details qua tijden zullen later bekend worden. De uitnodiging is per mail verstuurd naar de eerste 3 jongens en de eerste 3 meisjes van iedere categorie.

 

Behoor je tot één van de prijswinnaars behoren maar heb je de uitnodiging niet ontvangen. Mogelijk is deze in de spambox / ongewenste email terecht gekomen. Mocht dit niet zo zijn dan vragen wij je contact op te nemen met ons via info@kempenklassement.nl. Graag horen wij ook van je of je de uitnodiging hebt ontvangen, zodat wij weten hoe wij je kunnen bereiken (of al hebben bereikt). Wij zullen stelleb alles in het werk om de prijswinnaars uit te nodigen.

 


Geplaatst

in

,

door