Kempenklassement

Afscheid Hans Kusters bestuur Kempenklassement

Na een bestuursperiode van maar liefst 21 jaar heeft Hans Kusters uit Zeelst tijdens de Eindprijsuitreiking van het Belisol Eindhoven Kempenklassement afscheid genomen van het bestuur van het Kempenklassement. In 2001 kwam de oud-renner, samen met de latere voorzitter Jan Peeters, het bestuur versterken van het overkoepelend klassement over de wielerrondes in de Brabantse Kempen. Hij heeft in al die jaren flink wat hand-en spandiensten geleverd voor het klassement. Vanaf het begin van de jaren zestig was Hans (76) zelf als wielrenner actief waar hij zijn grootste successen bij de Nederlandse Wielren Bond behaalde. Na het stoppen met de actieve wedstrijdsport werd hij jurylid bij de KNWU. Een functie die de wielerliefhebber na vijftig(!) jaar nog steeds met veel plezier uitoefent. Hoofdsponsor Dirk Bellemakers reikte het aftredende bestuurslid een passende sculptuur uit. Het bestuur dankt Hans nogmaals voor zijn werk voor het Kempenklassement!

(Foto: Peter van Rooij)


Geplaatst

in

door

Tags: