Prijsuitreiking

Alle wedstrijden zijn ondertussen gereden en wordt het tijd te denken aan de prijsuitreiking.

 

Voor de Elite mannen en vrouwen ligt deze al een tijdje vast. En houden wij (zoals wij dat ook deden voor corona) vast aan de eerste zaterdag van november. Dus dat is zaterdagavond 5 november. De eerste 20 van beide categorieën zullen een uitnodiging voor de prijsuitreiking in de mail ontvangen.

 

Voor de overige categorieën is het op dit moment nog onduidelijk hoe en wat. Maar met alle renners zal contact opgenomen worden per email over hoe en wat. Ook zullen wij het bekend maken via deze website. Waarschijnlijk zullen wij deze combineren met de prijsuitreiking van de mannen en vrouwen.

 

Voor de jeugdcategorieën proberen wij een leuke activiteit te regelen, waaraan de prijsuitreiking gekoppeld wordt. Wij zijn voornemens om per categorie de eerste 3 jongens en de eerste 3 meisjes uit te nodigen.