Kempenklassement

Eindwinnaars Kempenklassement Jeugd bekend

Met de Jeugdronde van Geldrop van afgelopen zondag is de laatste wedstrijd in het Kempenklassement voor de jeugd verreden, en zijn de eindwinnaars bekend. Het Jeugdkempenklassement is dit jaar speciaal georganiseerd ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum.

 

In alle categorieën waren het enorm spannende wedstrijden, en in de laatste wedstrijd was veelal nog alles mogelijk. Het verschil was soms minimaal en kon het met de laatste wedstrijd nog alle kanten op. Maar hieronder de eindwinnaars van het Kempenklassement voor de jeugd.

 

Jongens Meisjes
Fedde Hendrikx (Hilvarenbeek) Categorie 1 Emma van Boven (Milheeze)
Lars Kleuskens (Asten) Categorie 2 Nikita Verhoeven (Kaatsheuvel)
Niek Noten (Hapert) Categorie 3 Jules van den Hoogen (Eindhoven)
Mees Bunning (Erp) Categorie 4 Puck Bunning (Erp)
Stijn van Dongen (Gilze) Categorie 5 Imke Menting (Apeldoorn)
Andries Knapen (Olland) Categorie 6 Britt Jeucken (Venray)
Thomas Panken (Bladel) Categorie 7

Geplaatst

in

,

door