Kempenklassement

Finale wedstrijd jeugd in Geldrop

Aanstaande zondag is in Geldrop de finale wedstrijd van het Belisol Eindhoven Kempenklassement voor de jeugd categorieën. Na de jeugdronde van Geldrop zullen wij per categorie weten welke jongen en welk meisje de beste zullen zijn in het eenmalige  reglematigheidsklassement wat dit jaar speciaal georganiseerd wordt in het kader van het 25e editie van het Belisol Eindhoven Kempenklassement.

 

In vele categorieën is het klassement nog spannend

Categorie 1 – Bij de jongens  is het nog niet beslist. Thomas van Katwijk staat aan de leiding maar voelt de hete adem van Fedde Hendrikx en Jim Peeters in zijn nek. Bij de meisjes kan Emma van Boven de eindoverwinning nauwelijks meer ontgaan. Maar Puck Bakker zou ook de eindoverwinning nog kunnen behalen.

Categorie 2 – Ook in categorie 2 zijn er bij de jongens nog 3 kanshebbers. Lars Kleukens is nu leider. Hij nam in de Weebosch de leiderstrui over van Tijn Groffen hij staat nu 1 punt achter Kleukens. Ook Florian Castein is met 11 punten achterstand ook nog niet kansloos. Bij de meisjes is het ongemeen spannend. Nikita Verhoeven is leidster, maar Lotte Verhoeven staat op dezelfde hoogte. Ook Cheyenne van der Meer is met 2 punten achterstand ook niet kansloos. Ook Maud Schilders is nog niet kansloos.

Categorie 3 – Ook in deze categorie is het bij de jongens nog spannend. Niek Noten is sinds de wedstrijd in de Weebosch de nieuwe leider. Hij nam de leiderstrui over van Bodhi Moes. Bodhi heeft nu 13 punten achterstand. Ook Florian de Geus, Mads Eeldert, Sam Simons en Keje Pouwels kunnen de eindzege nog behalen. Bij de meisjes is Jules van den Hoogen de eindwinnares. Zij kan niet meer bijgehaald worden door de andere meisjes in de stand.

Categorie 4 – Mees Bunning is nog steeds de leider. Echter Tymo de Ruiter is op gelijke hoogte gekomen. Hier is het dus nog steeds spannend. Ook Jens Thissen en Jens Dekkers maken in theorie nog kans op de eindoverwinning. Bij de meisjes is Puck Bunning (zus van Mees) diegene die aan de leiding staat. Hebe van Eijndhoven kan ook de eindoverwinning nog behalen

Categorie 5 – Stijn van Dongen is nog steeds leider in categorie 5 bij de jongens. Stijn heeft een ruime voorsprong op zijn naaste concurrenten. Echter in theorie kunnen ook Jesper Maassen en Juul Hendrikx nog niet kansloos. Echter mogen zij in Geldrop niet veel punten laten liggen. Imke Menting is bij de meisjes zeker van de eindwinst in deze categorie. Haar naaste concurrenten kunnen met een maximale score in Geldrop haar niet meer bijhalen.

Categorie 6 – Bij de jongens in Categorie 6 zijn nog 2 kanshebbers op de eindoverwinning. Andries Knapen staat aan de leiding, Filijn Demuyt is echter ook nog steeds niet kansloos. Britt Jeucken is in deze categorie het beste meisje. Riva Hanegraaf kan in theorie ook nog winnen maar heeft wel bijna de maximale score nodig om Britt Jeucken nog bij te halen.

Categorie 7 – Mart Roijackers is de leider in categorie 7. Thomas Panken heeft 2 punten achterstand. Ook Sander Tullemans is nog niet kansloos. Echter mogen de eerder genoemde 2 renners bijna geen punten pakken wil hij nog kans maken.

 

De huidige leiders zijn:

Jongens Meisjes
Categorie 1 Thomas van Katwijk Emma van Boven.
Categorie 2 Lars Kleukens Nikita Verhoeven
Categorie 3 Niek Noten Jules van den Hoogen
Categorie 4 Mees Bunning Puck Bunning
Categorie 5
Categorie 6
Categorie 7

Geplaatst

in

,

door