Kempenklassement

Kempenklassementleider Hoogendoorn in 2023 naar Metec-Solarwatt

De leider in het Kempenklassement Roy Hoogendoorn gaat in 2023 uitkomen voor het Continentale team Metec-Solarwatt. Hoogendoorn komt nu uit voor het clubteam van Willebrord Wil Vooruit. De 21 jarige Hoogendoorn liet zich dit jaar al enkele malen opmerken. Naast de overwinningen in de wedstrijden om het Kempenklassement te Hapert en Ospel, schrijft Hoogendoorn ook het Kempenklassement op zijn naam. Hij werd tweede in Westerhoven en 3e in Riethoven.

 

Roy Hoogendoorn merkte dat hij klaar was voor de volgende stap en deed er alles aan om in 2023 bij een continentale ploeg te rijden. Na twee jaar Willebrord Wil Vooruit gaat hij komende winter de transfer maken naar Metec Sollarwatt. “Na een hoop mooie prestaties dit seizoen ben ik blij om te melden dat dit gelukt is om bij een continentale ploeg te gaan rijden.”


Geplaatst

in

door