Kempenklassement

MELISSA HOFMAN SNELSTE IN KERMISRONDE VAN DUIZEL

Ondanks de concurrentie van de wielerrondes in Roosendaal en Noordeloos stonden er toch een acceptabel aantal vrouwen aan de start van de 65e “Kermisronde van Duizel.” Die maakten er een levendige wedstrijd van waaruit Melissa Hofman als snelste tevoorschijn kwam. De renster van “Make The Difference-De Waardrenner” versloeg in de eindsprint de Twentse Marit Cent. Haar vader Erik had in 1988 nog bij de amateurs in Duizel gewonnen. De derde plaats kwam terecht bij Susanne Meistrok. De Elshoutse wielrenster behield haar tweede plaats in het Belisol Eindhoven Kempenklassement. Ze heeft nu 75 punten achterstand op de klassementleidster Anna van Wersch. Door haar regelmatige rijden in de Kempische koersen is Patricia Nuijens uit Eersel nog maar drie punten verwijderd van Maud Kaptheijns die de derde plaats in het klassement inneemt. De volgende (en voorlaatste) wedstrijd wordt op maandag 15 augustus verreden in kermisvierend Steensel.

 


Geplaatst

in

door

Tags: