Kempenklassement

MICHIEL MOURIS WINT IN BERGEIJK. ANCO BALLIF BLIJFT LEIDER.

De nieuwelingen kwamen tijdens de Kermisronde van Bergeijk in actie voor de voorlaatste wedstrijd in het kader van het Belisol Eindhoven Kempenklassement. De deelnemers zorgden voor een attractieve wedstrijd. In de beginfase ontsnapte het viertal Michiel Mouris, Thijs Vrij, klassementsaanvoerder Anco Ballif en Victor Hugo Brenders uit het peloton. Zij bouwden in korte tijd een grote voorsprong op. Het was de sterk rijdende Bram Vugts in het clubshirt van de Schijndelse wielervereniging die rondenlang alleen in de achtervolging reed en op de vijfde plaats zou stranden. Vóórin was het Michiel Mouris die zijn medevluchters achter liet en onbedreigd zijn achtste seizoenzege behaalde. Anco Ballif won de sprint voor de tweede plaats vóór Thijs Vrij en Victor Hugo Brenders. De sprint van het peloton om de zesde plek werd gewonnen door Raf de Caluwe. De laatste wedstrijd voor de nieuwelingen in deze serie de Mijl van Mares in Maarheeze wordt op zaterdag 30 juli verreden. Deze is in een later stadium aan de wedstrijdkalender toegevoegd. “Ik ben er dan helaas niet bij in verband met vakantie” liet de leider in het regelmatigheidsklassement na afloop weten.

(Foto: Björn van der Schoot)


Geplaatst

in

door

Tags: