Kempenklassement

Max Rijvers sprint naar zege in Grote Leo van Berlo-Ronde in Lieshout

Met 81 nieuwelingen aan het vertrek van de Grote Leo van Berlo-Ronde in Lieshout was de organisatie meer dan tevreden. De renners maakten er een levendige wedstrijd van, al reikten de diverse uitlooppogingen niet ver genoeg. In de eindsprint toonde de Noord-Limburger Max Rijvers zich de snelste. De inwoner van het Rozendorp Lottum boekte daarmee zijn vierde seizoenzege. “Ik heb dit jaar weer een stap voorwaarts kunnen maken. Ook mijn overstap naar het Tigerr Cycling Team van ex-prof Rob Ruijgh heeft daarbij een rol gespeeld.” Met een tweede plaats voor Jente Derksen en een derde stek voor Jelle Weierink stonden er ook twee andere favorieten op het podium in het brouwersdorp. Anco Ballif van Westland Wil Vooruit viel met zijn vierde plaats net buiten het erepodium. Als leider van het Belisol Eindhoven Kempenklassement verstevigde hij, ook door de bonificatiesprints onderweg, wel zijn leiderspositie in het regelmatigheidsklassement. De volgende wedstrijd in deze serie wordt op zaterdag 25 juni als afwachtingswedstrijd van de meerdaagse “Acht van Bladel” verreden.

(Foto: Vic Geerlings)


Geplaatst

in

door

Tags: