Kempenklassement

Bike Fashion nieuwe co-sponsor Kempenklassement

Naast hoofdsponsor Belisol Eindhoven zijn er nog diverse andere sponsors betrokken bij het Kempenklassement. Nieuw is de speciaalzaak in fietskleding en accessoires Bike Fashion in Eersel. Eigenaar Roy de Waal (36) was in zijn actieve wielercarrière regelmatig deelnemer aan de wielerrondes in het kader van het Kempenklassement. Met als één van de hoogtepunten de overwinning in Bladel in 2009. De ex-coureur startte begin vorig jaar met zijn zaak in de Nieuwstraat 32b in Eersel en wil met de sponsoring van het klassement uiteraard de naamsbekendheid vergroten. “We zijn daarnaast ook trots dat we iets terug kunnen doen voor het regionale wielrennen en de jeugd kunnen helpen om hun dromen uit te laten komen.” Bike Fashion is één van de twee fysieke winkels in ons land op het gebied van fietskleding en accessoires waarbij een persoonlijk en deskundig advies voorop staat. Om het contact met de klanten te behouden en te verstevigen worden er door Roy ook regelmatig social rides georganiseerd. We heten als Kempenklassement Bike Fashion van harte welkom als co-sponsor!


Geplaatst

in

,

door

Tags: