Kempenklassement

Omloop der Kempen Ladies incl Nieuwelingen en Junioren

Op zaterdag staat de Omloop der Kempen Ladies op de kalender. De tweede van tien wedstrijden om het Kempenklassement voor Vrouwen. Sinds lange tijd zal ook het vrouwen peloton weer de gehele Kempen aan doen. De wedstrijd staat dit jaar op de internationale kalender. De vrouwen zullen 125 km voor de wielen krijgen. De tussensprints zullen verreden worden op het viaduct over de A67 en 2x bij de passage van de finishlijn aan de Dorpsstraat te Veldhoven.

 

Ook zullen de Nieuwelingen en Junioren in Veldhoven actief zijn. Zij zullen een plaatselijke ronde voorgeschoteld krijgen. Zijn rijden dan ook hun afwachtingswedstrijden dan ook om het Wielerweekend Omloop der Kempen. Zo zullen dus morgen 3 categorieën strijden om de blauwe Belisol Eindhoven Leiderstrui.