Kempenklassement

Daan van den Eijnden blijft leider bij de junioren

Met veertig junioren aan het vertrek in de wielerronde van Geldrop was het direct na het startsein een opeenvolging van ontsnappingspogingen. Toen de Limburger Sep van Bommel uit Herkenbosch er alleen vandoor ging kreeg hij al snel gezelschap van Daniël Vastenhout uit Spijkenisse. Een lekke band leek een einde te maken aan de winstaspiraties van Vastenhout maar hij kon gebruik maken van de ronde vergoeding. In de eindsprint toonde het Limburgse wielertalent uit de stal van oud-Tourrenner Rob Ruygh (TigeRR Cyling Team) zich de snelste van de twee en won ook de leidersprijs. Het was Ed Uptegrove uit Sint-Michielgestel (WV Schijndel) die derde zou worden. Na afloop werd ook Daan van den Eijnden uit Prinsenbeek bij het huldebetoon betrokken omdat hij zijn blauwe Belisol-leiderstrui kon behouden. De volgende wedstrijd in het kader van het klassement vindt plaats op zaterdag 14 mei tijdens het Veldhovense Wielerweekend.

DaanvandenEijndenBCN


Geplaatst

in

door