Kempenklassement

Anco Ballif door zege nieuwe leider bij de nieuwelingen

Een zestigtal nieuwelingen stonden er aan de start van de wielerronde van Geldrop. Na diverse uitlooppogingen kreeg het duo Anco Ballif uit Gouda en Tilburger Gino Weber een vrijgeleide. Zij bouwden hun voorsprong gaandeweg uit en werden niet meer achterhaald. In de eindsprint toonde Anco Ballif zich de snelste vóór de zoon van oud-renner Daan Weber. Met de bonificatiepunten in de tussensprint en de dagwinst werd Anco Ballif ook de nieuwe leider van het Belisol Eindhoven Kempenklassement bij de nieuwelingen. Klassementsaanvoerder Thijs Vrij had zich eerder voor de wedstrijd afgemeld. De derde plaats ging naar de Twent Jelle Weierink uit Ootmarsum. De volgende wedstrijd die meetelt voor het klassement wordt op zaterdag 14 mei tijdens het Veldhovense Wielerweekend verreden.

AncoBellifNM


Geplaatst

in

door