Kempenklassement

Ronde van Geldrop

Op Zondag 25 april staat de 80e Ronde van Geldrop op de kalender. Voor de Nieuwelingen-Meisjes en Junior-Vrouwen die samen starten is dit de eerste (en enige wedstrijd). Zij rijden voor 1 puntentelling. Maar de eerste Junior-Vrouw en het eerste Nieuwelingen-meisje zullen gehuldigd worden in de blauwe Belisol Eindhoven leiderstrui.

 

Ook de Nieuwelingen en Junioren jongens zullen aan de start verschijnen. Voor hen is het na Gerwen de tweede wedstrijd in deze reeks. Daar zullen wij zien of Daan van Eijnden en Thijs Vrij de leiding kunnen verdedigen.

 

Bij de Elite / Beloften mannen is het na Gerwen de 2e wedstrijd in de reeks. Coen Vermeltfoort staat op dit moment aan de leiding. Kan hij zijn leiderstrui behouden of hebben wij morgen hier ook een nieuwe leider in de tussenstand


Geplaatst

in

,

door