Kempenklassement

Dubbelslag Daan van den Eijnden bij de Junioren

Daan van den Eijnden heeft bij de Junioren de Grote Ronde van Gerwen op zijn naam geschreven. Hij klopte in de sprint van het gehele peloton Thom van Heerwaarden en Karst Hayma die respectievelijk2e en 3e werden.

 

De wedstrijd in Gerwen was boeiend. Vele renners probeerden uit het peloton te ontsnappen, maar echt een grote voorsprong kregen ze niet. En bleef het peloton bij elkaar.  Verschillende renners sprokkelde de punten onderweg, waarbij Viego Thijssen veruit de meeste punten verzamelde. Echter hij wist het bij de aankomst niet te verzilveren met een goede uitslag.

 

Daan van den Eijnden won dus de wedstrijd en wordt meteen de eerste leider in de tussenstand van het Belisol Eindhoven Kempenklassement. Hij heeft nu 7 punten voorsprong op Thom van Herwaarden en Karst Hayma.


Geplaatst

in

door