Kempenklassement

Ook Cat 5 t/m 7 kennen de eerste leiders in het Belisol Eindhoven Kempenklassement

Na de pauze was het de beurt aan de oudere jeugd categorieën. De wedstrijd voor categorie 5 werd een prooi voor Nederlands Kampioene Nicole van Sighem. Zij won de sprint van het peloton. Met de behaalde punten onderweg komt zij aan de leiding in de tussenstand en is tevens het eerste meisje. Daarachter staan Stijn van Dongen en Dailey Terweij samen op de tweede plaats. Stijn van Dongen pakt de leiderstrui door zijn korte klassering in de wedstrijd.

 

Andries Knapen won de wedstrijd in categorie 6. Echter hij pakte geen punten onderweg, en Pieter Westbroek wel waardoor Westbroek de eerste leider wordt in categorie 6. Britt Jeucken is dan ook het eerste meisje in de tussenstand en ook zij werd voorzien van de blauwe Belisol Eindhoven leiderstrui.

 

De wedstrijd in Categorie 7 werd gewonnen door Nick Koenis. Echter Sander Tullemans en Matt Roijackers waren onderweg wel bij de les, en pakte in beide sprints extra punten. Tullemans en Rooijackers hebben evenveel punten in de tussenstand. Alleen Sander Tullemans werd tweede in de wedstrijd en Matt Roijackers vijfde. Waardoor Sander Tullemans de eerste leider is. In deze categorie is er geen leidster bij de vrouwen daar zij een jaar ouder zijn en zij al bij de Nieuwelingen-Meisjes rijden.

 

Categorie Winnaar wedstrijd Leider Jongens Leider Meisjes
5 Nicole van Sighem Stijn van Dongen Nicole van Sighem
6 Andries Knapen Pieter Westbroek Britt Jeucken
7 Nick Koenis Sander Tullemans

 

 

Van Links naar Rechts

Nicole van Sighem (Cat 5 Meisjes), Stijn van Dongen (Cat 5 Jongens), Britt Jeucken (Cat 6 Meisjes), Pieter Westbroek (Cat 6 Jongens), Sander Tullemans (Cat 7 Jongens) en de foto met alle leiders categorie 5 t/m 7


Geplaatst

in

,

door