Kempenklassement

Eerste leiders Belisol Eindhoven Kempenklassement bekend

De eerste leiders in het Belisol Eindhoven Kempenklassement zijn bekend. De wedstrijden voor Categorie 1 tot en met 4 zijn verreden. Emma van Boven won de wedstrijd in Categorie 1. En zij was zo de eerste die de leiderstrui voor zich opeiste. Fedde Hendrikx was de eerste jongen in de uitslag. Categorie 2 werd een prooi voor Tijn Groffen ook hij staat aan de leiding van het Kempenklassement voor categorie 2. Vierde werd Cheyenne van der Meer en werd zo het eerste meisje.

 

Vanaf categorie 3 was het niet meer vanzelfsprekend dat de winnaar van de wedstrijd tevens de eerste leider werd. Hier werd onderweg voor extra punten gestreden, welke meetellen voor het Algemeen klassement. Olivier Klippel won de wedstrijd. Sam Simons en Jules van den Hoogen pakte onderweg was extra punten. Waardoor in het Algemeen Klassement nu drie renners (Olivier Klippel, Sam Simons en Jules van de Hoogen gelijk staan in punten. Echter gaat dan de plaats behaald in de wedstrijd voor. Waardoor Olivier Klippel de leiderstrui omgehangen kreeg. Ook Jules van de Hoogen is het eerste meisje in de tussenstand. Waardoor zij in Dommelen ook in de leiderstrui mag starten.

 

De wedstrijd in Categorie 4 werd een prooi voor Tymo de Ruiter. Echter is hij niet de eerste leider. Jens Dekkers pakte onderweg de meeste punten in de tussensprint. Waardoor hij nu in de voetsporen treed van vader Hans Dekkers die enkele jaren geleden het Belisol Eindhoven Kempenklassement bij de Elite mannen op zijn naam schreef. Puck Bunning is het eerste meisje in de tussenstand waardoor zij het klassement ook aanvoerd bij de meisjes.

 

Categorie Winnaar wedstrijd Leider Jongens Leidster Meisjes
1 Emma van Boven Fedde Hendrikx Emma van Boven
2 Tijn Groffen Tijn Groffen Cheyenne van der Meer
3 Olivier Klippel Olivier Klippel Jules van den Hoogen
4 Tymo de Ruiter Jens Dekkers Puck Bunning

 

 

Van Links naar Rechts

Emma van Boven (Cat 1 Meisjes), Fedde Hendrikx (Cat 1 Jongens), Cheyenne van der Meer (Cat 2 Meisjes, Tijn Groffen (Cat 2 Jongens), Jules van den Hoogen (Cat 3 Meisjes), Olivier Klippel (Cat 3 Jongens), Puck Bunning (Cat 4 Meisjes), Jens Dekkers (Cat 4 Jongens) en de groepsfoto met alle leiders categorie 1 t/m 4


Geplaatst

in

,

door