Kempenklassement

Uitzending Koers Kaffee in kader jubileum online

Vanaf vandaag is de derde aflevering van de regionale wielertalkshow “Koers Kaffee”  online te bekijken. In het programma van Kempen TV, voor deze speciale gelegenheid opgenomen in het bedrijfspand van onze hoofdsponsor in Eindhoven, wordt uitgebreid aandacht besteed aan de jubileumuitgave van het Belisol Eindhoven Kempenklassement. Aan het woord komen gastheer Dirk Bellemakers, bestuurslid Edwin Cruijssen en de nummers één en drie van de Kempische Wielerzomer van vorig jaar Jasper de Laat en Luuk van Gestel. Ook hadden we via een videoverbinding contact met Anouska Koster die in Spanje verbleef voor haar eerste wedstrijd van het wegseizoen. Zij won vorig jaar de Kempische Wielerzomer bij de vrouwen. In de inleidende “Wielerspiegel” kijkt Piet Gijsbers terug op de kwart eeuw dat het regelmatigheidsklassement nu bestaat. We gingen ook op bezoek bij Erik Boelen voor de rubriek “Wielerherinneringen”. Hij verzamelt in zijn woonplaats Neerkant onder de noemer “Het Stalen Ros” klassieke racefietsen. Veel kijkplezier!