Kempenklassement

Opnieuw geen Kempenklassement in 2021

Ook in 2021 zal er niet om het Kempenklassement gestreden kunnen worden. Door de late versoepelingen van de overheid in verband met corona is het voor het gros van de oranganisatoren niet mogelijk om hun wedstrijden op de kalender te houden te organiseren. In de Kempen regio zijn de wielerrondes verbonden aan de plaatselijke kermissen. Ook deze evenementen kunnen niet doorgaan. Ook de onzekerheid wat er mogelijk gaat zijn in verband met de COVID situatie heeft organisatoren doen besluiten  niet af te wachten. En hun wedstrijd op te schuiven naar 2022.

 

Wij zijn hierdoor genoodzaakt om onze 25e editie hierdoor ook met een jaar op te schuiven.

 

Wij bekijken of er nog iets mogelijk is. En komen bij u terug wanneer wij meer info hebben.


Geplaatst

in

door