Kempenklassement

Zaterdag 2 november Eindprijsuitreiking Belisol Eindhoven Kempenklassement 2019.

Aanstaande zaterdag 2 november vindt de jaarlijkse eindprijsuitreiking van het Belisol Eindhoven Kempenklassement plaats. De prijswinnaars van het overkoepelend regelmatigheidsklassement over de wedstrijden in de Brabantse Kempen voor mannen en vrouwen krijgen dan in zalencomplex de Tipmast in Bladel hun prijzen uitgereikt. Met de prijswinnaars wordt teruggeblikt op het afgelopen wegseizoen en vooruit gekeken naar het wielerjaar 2020. Volgend jaar wordt er voor de 25e keer gestreden om de prijzen in de Kempische wielerkoersen. Het afgelopen jaar kwamen de blauwe Belisol-leiderstruien definitief om de schouders van Monique van de Ree bij de vrouwen en Coen Vermeltfoort bij de mannen. Als speciale gast is de Belgische ex-beroepsrenner Johan van Summeren uitgenodigd. Met de winnaar van de Parijs-Roubaix-editie van 2011 wordt ook over de toekomst van de internationale wielersport gesproken. De gevarieerde wieleravond begint zaterdag om 20.00 uur.


Geplaatst

in

door

Tags: