Kempenklassement

Finale Kempenklassement vrouwen in de Weebosch

Aanstaande zaterdag zal in de Weebosch de finale wedstrijd om het Belisol Eindhoven Kempenklassement voor vrouwen worden verreden. Nu de wedstrijd een keer niet met de Ladies Tour samenvalt had de organisatie gehoopt dat er meer rensters in de Weebosch zouden starten. Helaas plaatste de KNWU op het laatste moment ook nog een ploegentijdrit voor de clubcompetitie op de kalender, waardoor de inschrijvingen achterbleven. Toch staan er nog behoorlijk wat rensters uit de top 20 van het Kempenklassement aan de start.

 

Monique van de Ree zal niet meer bijgehaald kunnen worden en zal de eindwinnares worden va het Kempenklassement 2019. Kijkend naar de huidige startlijst zal Evy Kuijpers ook de tweede plaats blijven bezetten. Echter voor de derde plaats is nog alles mogelijk. Hier zijn nog verschillende rensters die hier kans op maken. Tot en met plaats 17 kunnen de vrouwen nog derde worden. Echter moeten ze dan wel aan de start in de Weebosch verschijnen. Als we kijken naar de huidige startlijst zijn het achtereenvolgens Celine van Houtum, Merel Hofman, Quinty Ton, Daimy Hellemons en Yara Kastelijn die hier nog in aanmerking voor kunnen komen.

 

Tevens zijn er nog verschillende dames die mogelijk nog door kunnen stoten naar de top 20 van het Kempenklassement. Wat na deze wedstrijd ook recht geeft om een greep te doen in de flinke prijzenpot.


Geplaatst

in

door