Kempenklassement

Oproep deelname vrouwen voor Kermisronde Weebosch

Op zaterdag 31 augustus staat de finalewedstrijd van het Belisol Eindhoven Kempenklassement voor vrouwen op de wielerkalender. Voor de jaarlijkse Kermisronde van Bergeijk-Weebosch hebben zich op  dit moment nog maar een elftal rensters ingeschreven.

De lokale organisatie overweegt in verband met het lage aantal inschrijvingen de wedstrijd voor vrouwen te annuleren. Door het samenvallen van de wielerronde met de ploegentijdrit in het kader van de nationale clubcompetitie en de GP Plouay(Fr) zijn er minder inschrijvingen dan in voorgaande jaren. Daarom roept de overkoepelende stichting van het Kempenklassement licentiehoudsters op om alsnog in te schrijven. Hopelijk kunnen we nog een waardige finale van het Belisol Eindhoven Kempenklassement (met Monique van de Ree in de blauwe leiderstrui) laten verrijden.

(Archieffoto editie 2018)


Geplaatst

in

door

Tags: