Kempenklassement

Kempenklassement mannen krijgt spannendste finale ooit

Na de wedstrijd welke vanavond gereden is in Duizel, is het bij de mannen ongekend spannend. Nu bij de mannen alleen de finale wedstrijd nog rest in Steensel. Krijgen we de spannendste finale in het 24 jarig bestaan van het Kempenklassement. In theorie maken nog 6 renners kan op de eindoverwinning van het Kempische regelmatigheidsklassement.

 

De beste papieren gaan nu naar Coen Vermeltfoort. Vermeltfoort profiteerde optimaal van het gezegde als 2 honden vechten om een been gaat de derde ermee heen. Vermeltfoort schreef vanavond de wedstrijd in Duizel op zijn naam. Ondanks het spannende gevecht tussen Pieter van Oirschot en Jasper de Laat, om de Blauwe Belisol Leiderstrui. Reden beide renners te ver van achteren om Vermeltfoort van het blauw te houden.

 

Met de laatste wedstrijd voor de boeg, maken nog 6 renners kans op de eindoverwinning. Coen Vermeltfoort leidt in de stand om het Kempenklassement. Hij heeft 4 punten voorsprong op Jasper de Laat en 6 punten voorsprong op Pieter van Oirschot die terugzakte van plaats 1 naar plaats 3. Benjamin Sydlik, Wout Verbeek en Tom Vermeer staan wel een stuk verder achter. Maar als ze net zo’n huzarenstukje uithalen als Coen Vermeltfoort vandaag in Duizel zijn zelfs zij nog steeds niet kansloos voor de eindoverwinning.


Geplaatst

in

door