Kempenklassement

Kempenklassement gaat verder in Westerhoven

Het Kempenklassement voor zowel de mannen als de vrouwen krijgt zijn vervolg is Westerhoven. Voor de mannen is de wedstrijd in Westerhoven alweer de vierde wedstrijd. Het klassement wordt op dit moment aangevoerd door Jasper de Laat, met op 5 punten gevolgd door Pieter van Oirschot. Beide zijn woonachtig in de Kempen en komen uit voor een verenigingen die actief zijn in de Kempen. Johim Ariesen bezet de derde plaats op 21 punten. De plaatsen vier en vijf worden bezet door Wout Verbeek en Coen Vermeltfoort. Uiteraard zijn er nog meer kapers op de kust om de Blauwe leiderstrui van Jasper de Laat over te nemen.

 

De vrouwen zijn in Westerhoven toe aan hun tweede wedstrijd. Waar de eerste wedstrijd een prooi werd voor Lorena Wiebes. Zij werd ook meteen de eerste leidster. Tweede in de tussenstand is Monique van de Ree. Ook hier is het verschil tussen de eerste 2, 5 punten. Amber van der Hulst, Kelly Druyts en Kelly Markus vervolledigen de top 5. Maar ook hier staat de overige dames dichtbij. De Westerhovense winnares van vorig jaar Maud Kaptheijns, welke overigens ook actief is de Westerhovense organisatie staat nu 10e inde tussenstand.


Geplaatst

in

,

door