IN MEMORIAM ROBBERT DE GREEF

Vandaag ontvingen we het droevige bericht van het overlijden van Robbert de Greef. Na een hartstilstand in de Omloop van de Braakman werd hij in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis van Antwerpen. Als gevolg van complicaties overleed hij vannacht. Ook in de wedstrijden van het Kempenklassement was Robbert een graag geziene gast. Hij behaalde vijfmaal de overwinning in wielerrondes die meetellen voor het regelmatigheidsklassement in de Brabantse Kempen. In zijn succesjaar als wielrenner in 2017 werd de Geldropse elite-renner winnaar van de Topcompetitie en tweede in de eindstand van het Baby-Dump-Kempenklassement. Als bestuur van de Stichting Kempenklassement gaan onze gedachten uit naar de naaste familieleden, ploeggenoten, begeleiders en wielervrienden die we veel sterkte wensen.

Bestuur Stichting Kempenklassement

(De foto dateert van de eindprijsuitreiking van het
Kempenklassement in 2017)

 

Belangrijkste uitslagen Robbert de Greef in het Kempenklassement.

JaarPlaatsWedstrijd
20171eWielerronde Steensel
20171eGrote Ronde van Gerwen
20161eRonde van Nuenen
20161eAfwachting 8 van Bladel
20121eGrote Ronde van Gerwen Tijdrit
20172eEindstand Kempenklassement
20172eKermisronde van Westerhoven
20162eRonde van Riethoven
20162eTorenronde van Oirschot
20173eOm de Gel Trui – Duizel