Kempenklassement

IN MEMORIAM ROBBERT DE GREEF

Vandaag ontvingen we het droevige bericht van het overlijden van Robbert de Greef. Na een hartstilstand in de Omloop van de Braakman werd hij in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis van Antwerpen. Als gevolg van complicaties overleed hij vannacht. Ook in de wedstrijden van het Kempenklassement was Robbert een graag geziene gast. Hij behaalde vijfmaal de overwinning in wielerrondes die meetellen voor het regelmatigheidsklassement in de Brabantse Kempen. In zijn succesjaar als wielrenner in 2017 werd de Geldropse elite-renner winnaar van de Topcompetitie en tweede in de eindstand van het Baby-Dump-Kempenklassement. Als bestuur van Stichting Kempenklassement gaan onze gedachten uit naar de naaste familieleden, ploeggenoten, begeleiders en wielervrienden die we veel sterkte wensen.

Bestuur Stichting Kempenklassement

(De foto dateert van de eindprijsuitreiking van het
Kempenklassement in 2017)

 

Belangrijkste uitslagen Robbert de Greef in het Kempenklassement.

Jaar Plaats Wedstrijd
2017 1e Wielerronde Steensel
2017 1e Grote Ronde van Gerwen
2016 1e Ronde van Nuenen
2016 1e Afwachting 8 van Bladel
2012 1e Grote Ronde van Gerwen Tijdrit
2017 2e Eindstand Kempenklassement
2017 2e Kermisronde van Westerhoven
2016 2e Ronde van Riethoven
2016 2e Torenronde van Oirschot
2017 3e Om de Gel Trui – Duizel

Geplaatst

in

,

door