Kempenklassement

Eindwinnaars gehuldigd tijdens prijsuitreiking

Tijdens de prijsuitreiking van het BELISOL EINDHOVEN KEMPENKLASSEMENT zijn de eindwinnaars in het zonnetje gezet. In een druk bezochte prijsuitreiking werden de zowel bij de mannen als de vrouwen de eerste 20 van het eindklassement hun eindprijs op te halen. Voorzitter en gastheer van deze avond Rien van Horik ging met alle prijswinnaars kort in gesprek, en blikte met alle prijswinnaars terug op het afgelopen seizoen, en vroeg naar de plannen van de prijswinnaars voor 2019.

Als speciale gast was Danny Nelissen tijdens deze avond aanwezig. Samen met Rien van Horik ging hij door zijn wielercarriere heen. Waarin hij ook regelmatig in de Kempen aan de start verscheen. En benadrukte het belang van de criteriums en het Kempenklassement in de ontwikkeling van de renners.

Voorzitter Rien van Horik keek met Dirk Bellemakers terug op het eerste jaar van BELISOL EINDHOVEN als naamgever van het Kempenklassement.

Als laatste werd de top 3 gehuldigd. De eindwinnaars kregen uit handen van Paul Dekkers Keukens en Interieur de trofee uitgereikt. Directeur BELISOL EINDHOVEN Dirk Bellemakers reikte de laatste leiderstrui uit aan Eindwinnaars Hans Dekkers en Evy Kuijpers.

Top 3 vrouwen
1. Evy Kuijpers
2. Nina Kessler
3. Britt Teunissen

Top 3 mannen
1. Hans Dekkers
2. Koos Jeroen Kers
3. Johim Ariesen

Het bestuur dankt nogmaals alle aanwezige voor hun komst.

Tevens kunnen wij als bestuur van het Kempenklassement melden. Dat ook de komende jaren de prijsuitreiking zal plaatsvinden op de eerste zaterdag van November.


Geplaatst

in

, ,

door