Hans Dekkers eindwinnaar Belisol Eindhoven Kempenklassement 2018

Hans Dekkers heeft de 23e editie van het Belisol Eindhoven Kempenklassement op zijn naam geschreven. Dekkers wordt hiermee opvolger van Koos Jeroen Kers, die dit jaar de tweede plaats voor zich opeiste. Johim Ariesen eiste mede door zijn overwinning in de laatste wedstrijd te Steensel de derde plek op. Ariesen ging door zijn overwinning nog net over Twan Brusselman heen die vierde werd. De Duitser Benjamin Sydlik werd vijfde in de eindstand van het Kempische regelmatigheidsklassement.

 

Hans Dekkers die tegenwoordig in het Zeeuwse IJzendijke woont, is de vierde renner met Kempische roots die het Kempenklassement op zijn naam schrijft. Dekkers woonde voorheen lange tijd in Eindhoven. Anthony Theus, Jurgen van Pelt en Niek Basten gingen hem hierin voor. Op de eerste zaterdag in november zullen in Bladel de prijzen worden uitgereikt.

 

De wedstrijden werden achtereenvolgens gewonnen door.

 

DatumWedstrijdWinnaar
2-4GerwenMaarten van Trijp
27-5WesterhovenHans Dekkers
19-6RiethovenJoos Koop
24-6EindhovenPiotr Havik
25-6LuyksgestelMaarten van Trijp
10-7BergeijkJasper de Laat
30-7DuizelPeter Schulting
13-8SteenselJohim Ariesen