Kempenklassement

Volop spanning in Kempenklassement voor vrouwen

Met nog vier wedstrijden te gaan (Bergeijk, Duizel, Steensel en Weebosch), is de spanning volledig terug in het Belisol Eindhoven Kempenklassement. Zo leek Roos Hoogeboom onbedreigd naar de eindzege te rijden. Echter na de belangrijkste week in het Kempenklassement ziet het er helemaal anders uit. Roos Hoogeboom is nog steeds leidster. Echter zijn haar belagers een stuk dichterbij gekomen. Zo staan Evy Kuijpers en Britt Teunissen respectievelijk 2e en 3e. Beide rensters hebben een achterstand van 12 punten. Vierde staat nu de winnares van Luyksgestel Nina Kessler. Kessler won al 3x eerder het Kempenklassement. En ook voor dit jaar is zij niet kansloos. Zij hoeft nog maar 28 punten goed te maken op de klassementsleidster. Ook Ymke Stegink en Judith Bloem zijn nog niet kansloos. Zij staan respectievelijk op 56 en 57 punten achterstand. Het is voor hen bijna onmogelijk om in de volgende wedstrijd de blauwe Belisol Eindhoven Leiderstrui te bemachtigen. Maar kansloos zijn ze allerminst. De komende wedstrijden zijn dus cruciaal voor diegene die willen gaan voor de eindwinst in het Kempenklassement.


Geplaatst

in

door

Tags: