Kempenklassement

Nina Kessler wint Kermisronde van Riethoven

In haar eerste criterium van dit wegseizoen was het in de Kermisronde van Riethoven meteen raak. Nina Kessler had een zware Women’s Tour of Britain achter de rug maar kwam desondanks samen met medevluchtster Sandra van Veghel op het einde van de wedstrijd voorop te rijden. “Ik had een goede metgezellin in Sandra waardoor onze voorsprong snel zou groeien” vertelde de voormalige eindwinnares van het Kempenklassement na afloop aan de micro. Voor Sandra van Veghel was het geen probleem dat Nina Kessler de overwinning pakte. “Ik was al blij dat het goede gevoel er weer is.” Achter het leidende duo finishte de Groningse Paulien Koster na een mooie solo op de derde plaats.  Monique van de Ree won de sprint van het peloton waar ook de klassementsaanvoerder Roos Hoogeboom voorin eindigde. Zij blijft leidster in het Belisol Eindhoven-Kempenklassement en ging een dag later in de blauwe leiderstrui in Hapert van start.


Geplaatst

in

door

Tags: