Kempenklassement

Renners maken zich op voor week van de waarheid

De renners en rensters met klassementsambities maken zich op voor de week van de waarheid in het Kempenklassement. De mannen zullen de komende 8 dagen maar liefst drie wedstrijden voor de wielen krijgen. Dat is ruim 1/3 deel van de totaal aantal wedstrijden meetellend voor het Belisol Eindhoven Kempenklassement. Verzaken is dan ook belangrijke punten laten liggen. In combinatie met het NK van aankomend weekend, is deze week dus enorm belangrijk. De strijd om de blauwe Belisol Eindhoven leiderstrui gaat los in respectievelijk Maandag Riethoven, Zaterdag Eindhoven en Maandag Luyksgestel. Na deze periode zal duidelijk zijn wie een gooi wil doen naar de eindoverwinning in het Belisol Eindhoven Kempenklassement. Welk nu aangevoerd wordt door nationaal kampioen Elite zonder contract Hans Dekkers. Dekkers heeft 4 punten voorsprong op tweemalig Kempenklassement winnaar Koos Jeroen Kers.

 

De vrouwen krijgen ook 1/3 van het aantal meetellende wedstrijden. Zij krijgen zelfs de komende 8 dagen 4 wedstrijden voor hun kiezen. Maandag Riethoven, Dinsdag Hapert, Zondag Eindhoven en Maandag Luyksgestel. Roos Hoogenboom is de leidster bij de vrouwen, op korte afstand gevolgd door Winanda Spoor. De vrouwen hebben het geluk dat hun Nationale titelstrijd nog een week op zich laat wachten. Maar ook voor hen is het zaak nu bij de les te blijven.


Geplaatst

in

,

door

Tags: