Kempenklassement

Winnares Veldhoven Winanda Spoor naar UCI Team

De winnares van afgelopen zondag in Veldhoven Winanda Spoor maakt de overstap naar een UCI Team. Ze gaat per direct uitkomen voor het Britse WNT ROTOR PRO CYCLING TEAM. Ze wordt hiermee ploeggenote van de Nederlandse Afke Soet die ook voor dit team uitkomt.

 

Na het stoppen van de UCI Team Lensworld – Zannata lukte het Winanda Spoor niet om bij een ander team aan de slag te gaan. Hierdoor moest ze noodgedwongen een stapje terug doen naar het clubteam van Jan van Arckel. Waar ze nu per direct de overstap maakt naar haar nieuwe ploeg.

 

Winanda Spoor staat door haar overwinning van afgelopen zondag in Veldhoven nu tweede in de stand om het Belisol Eindhoven Klassement. Wij wensen haar veel succes bij haar nieuwe ploeg. En hopen haar nog vaak in de Kempische wedstrijden aan het werk te zien.


Geplaatst

in

door