Kempenklassement

Kessler en Kers gehuldigd als eindwinnaars

Het was natuurlijk niet alleen de bekendmaking van nieuwe hoofdsponsor Belisol Eindhoven wat de mensen vrijdag naar de Tipmast in Bladel bracht. Het was tevens de jaarlijkse huldiging en prijsuitreiking van het Kempenklassement.

Onder massale belangstelling werden de 20 beste mannen en vrouwen gehuldigd in het klassement over de meeste Kempische wedstrijden. Vele renners waren naar Bladel afgereisd om de eindprijzen in ontvangst te nemen. Voorzitter en spreekstalmeester van de avond vroeg de aanwezige renners het hemd van het lijf. Hij blikte terug op het afgelopen seizoen. Maar vroeg de renners ook uit naar de plannen voor komend seizoen.

Belangrijkste van de avond was natuurlijk de huldiging van de top 3 bij de mannen en vrouwen. Zij werden tijdens deze avond extra in het zonnetje gezet. Zo werden bij de vrouwen respectievelijk 1e Nina Kessler, 2e Evy Kuijpers en 3e Melanie Klement gehuldigd. Hetzelfde gold ook voor da mannen waar Koos Jeroen Kers de beste was voor Topcompetitie winnaar Robebert de Greef. Derde werd Lars van de Vall welke in verband met een vakantie niet aanwezig kon zijn.

Koos Jeroen Kers werd hiermee als 22e eindwinnaar bij de mannen gehuldigd. Nina Kessler won de zesde editie van het Kempenklassement voor vrouwen. Zij kregen beide door Huub Burgmans de laatste leiderstrui uitgereikt. Voor beide was dit niet de eerste eindzege in het Kempenklassement. Koos Jeroen Kers won voor de tweede keer op rij het Kempenklassement. Nina Kessler schreef voor de derde keer het Kempenklassement voor vrouwen op haar naam.

0R4A0139

0R4A0165

0R4A0152

0R4A0178


Geplaatst

in

, , ,

door