Kempenklassement

Belisol Eindhoven nieuwe naamgever Kempenklassement

Stichting Kempenklassement is verheugd te kunnen melden dat ze een opvolger hebben gevonden voor Baby-Dump. Met Belisol Eindhoven is een nieuwe naamgever gevonden voor overkoepelende klassement in de Brabantse Kempen.

 

Directeur Belisol Eindhoven Dirk Bellemakers hoefde geen moment te twijfelen toen Baby-Dump bekend maakte het lopende contract niet te verlengen. Al snel was de voortgang van het het Kempische wielrennen verzekerd. Dirk Bellemakers draagt al jaren het Kempische wielrennen een warm hart. Het is voor hem een mooie opstap geweest om zich enkele jaren als beroepsrenner te manifesteren bij eerst Landbouwkrediet en later bij Lotto-Belisol. Zo zijn er vele renners geweest die mede door het Kempenklassement een stap hebben kunnen maken tot de rangen der beroepsrenners. Bekende namen die in het Kempenklassement hebben gestreden zijn onder andere Twan Castelijns, Hans Dekkers, Robbert de Greef, Kenny van Hummel, Coen Vermeltfoort en Ronan van Zandbeek.

 

Belisol Eindhoven heeft de intentie uitgesproken om voor meerdere jaren als titelsponsor van het Kempenklassement te willen gaan fungeren. Beide klassementen van zowel de mannen als de vrouwen zullen in de toekomst dan ook blijven bestaan. Hierdoor kan er door de Elite Mannen en Vrouwen opnieuw gestreden worden om de winnaar in het BELISOL EINDHOVEN KEMPENKLASSEMENT.


Geplaatst

in

door