Kempenklassement

Evy Kuijpers en Melanie Klement vervolledigen het eindpodium

Na de wedstrijd in de Weebosch kent Nina Kessler de rensters die haar vergezellen op het eindpodium van het Baby-Dump Kempenklassement 2017. De afwezige Kessler die actief was in de Boels Rental Ladies Tour kon de eindzege niet meer ontgaan. Echter de overige rensters streden om de overige podiumplaatsen.

 

Om ieder puntje werd door Kuijpers en Klement op het scherpst van de snede gevochten. Klement naderde wel op Kuijpers maar bleef uiteindelijk op 10 punten steken. Waardoor Evy Kuijpers tweede werd in de eindstand en Melanie Klement bleef steken op plaats 3. Ymke Stegink ging in de laatste wedstrijd nog over Britt Teunissen heen, waardoor zij in deze volgorde de plaatsen 4 en 5 in de eindrangschikking bezetten.


Geplaatst

in

door