Kempenklassement

Finale Kempenklassement voor Vrouwen in de Weebosch

Komende zaterdag 2 september wordt voor de vrouwen de Finale wedstrijd van het Baby-Dump Kempenklassement verreden in de Weebosch. Ondanks dat de afwezige Nina Kessler de eindzege in de zesde editie van het Kempenklassement niet meer kan ontgaan, is het op vele fronten nog spannend. Zo is dus nog niet bekend welke rensters Nina Kessler zullen vergezellen op het eindpodium. Nog 7 rensters maken nog kans op de overige twee podiumplaatsen. Van deze 7 rensters zal alleen Winanda Spoor het eindpodium niet kunnen bereiken. Zij zal namelijk net zoals klassementswinnares Nina Kessler in de Boels Rental Ladies Tour aan de verschijnen.

 

Overigens is er buiten de strijd om het eindpodium nog veel meer strijd te verwachten. De meeste rensters kunnen hun positie tijdens de laatste wedstrijd verbeteren (of verliezen) of in extremis nog in de Top 20 terecht komen. Een plaats in de Top 20 is altijd nog goed voor een greep van minimaal 50 euro uit de eindprijzen pot.

 

Natuurlijk gaat het ook om de dagzege in Kermisvierend Weebosch. En wie zet zich daarmee op de erelijst en wordt daarmee de opvolgster van Vera Koedooder en Tessa Neefjes.


Geplaatst

in

door