Kempenklassement

Kers steviger aan de leiding

Door zijn tweede plaats in de Wielerronde van Bergeijk is Koos Jeroen Kers nog steviger leider geworden in stand om het Kempenklassement. Met de wedstrijden in Duizel en Steensel kunnen alleen Robbert de Greef en Lars van de Vall hem nog bedreigen voor de eindoverwinning. Het ziet er steeds meer naar uit dat de genoemde drie renners het eindpodium gaan bemannen in de eindstand.

 

De in Luyksgestel gevallen Pieter van Oirschot en in Bergeijk gevallen Benjamin Sydlik bezetten de plaatsen vier en vijf. Door hun kwetsuren zijn zij waarschijnlijk geen tegenstanders van de huidige top 3. De mannen die nog kunnen profiteren van de afwezigheid van de nummers 4 en 5, zijn achtereenvolgens,  de Nationale Kampioenen bij de Beloften Fabio Jakobsen en Elite zonder Contract Hans Dekkers, Maik van der Heijden, Jasper de Laat, Arvid de Kleijn, Bryan Bouwmans en Abe Celi. Zijn staan allen kort bij elkaar. Echter zijn er nog meer renners die kans maken om kort te eindigen. Het is dus nog steeds niet gedaan.

 


Geplaatst

in

door