Kempenklassement

Evy Kuijpers blijft aan de leiding

Na de Wielerronde van Hapert de vierde van totaal negen wedstrijden staat Evy Kuijpers nog steeds aan de leiding in de tussenstand om het Baby-Dump Kempenklassement voor vrouwen. Echter zag Kuijpers haar concurrenten wel dichterbij komen. Zo staat de top 7 van het algemeen klassement nog steeds dicht bij elkaar. En kan na iedere wedstrijd de stand totaal anders zijn. Door haar twee overwinningen in twee dagen staat Nina Kessler nu op de tweede plaats met nog maar 8 punten achterstand op leidster Evy Kuijpers. Derde is Melanie Klement die 10 punten moet goedmaken. Britt Teunissen is de vierde in de ranking. Zij staat op 14 punten. Winanda Spoor, Ymke Stegink en Veerle Goossens. Bezetten de plaatsen vijf tot en met zeven. Zij hebben alle 3, 26 punten achterstand.


Geplaatst

in

door